Sitemap   Contact

Inlog Vergeten?

Home>Pers>Kopijservice


Empel, 22 januari 2010

PERSBERICHT "STIBA kiest voor aansluiting bij VACO en FOCWA"

                               

 

Contactpersoon:                              

STIBA

P. de Wilde

 

Directeur

Adres: Brink 7 | 5236 AR | 's-Hertogenbosch

Tel. 073-641 00 75 of 06-250 46 980           

Tel. 073-641 00 75            

Fax. 073-642 64 05

Fax. 073-642 64 05           

Email: info@secretariaat.nl

www.stiba.nl

Na 20 jaar weg uit Empel

Om haar leden nog beter van dienst te kunnen zijn en om een sterkere onderhandelingspositie te kunnen innemen, heeft STIBA aansluiting gezocht bij andere partijen in de automotive branche. Na een weloverwogen beslissing van het STIBA-bestuur is gekozen voor aansluiting bij VACO en FOCWA.

 

De resultaten van het in 2008 door STIBA uitgevoerde strategieonderzoek waren duidelijk en de boodschap was helder: niet kiezen leidt onherroepelijk tot verliezen. STIBA heeft deze boodschap duidelijk verwoord naar de branche en haar leden. Er moeten de komende jaren keuzen gemaakt worden, ook door STIBA als brancheorganisatie. Voor STIBA staat het kunnen blijven leveren van een goede service en dienstverlening aan haar leden voorop.        

                                                                                                 

STIBA sluit zich weliswaar aan bij VACO en FOCWA, maar blijft zelfstandig. De aansluiting geeft STIBA wel de mogelijkheid haar leden nog beter te bedienen door gebruik te maken van de aanwezige kennis, expertise en back office van beide organisaties.

 

Het secretariaat van STIBA wordt per 1 april gehuisvest bij FOCWA. STIBA zal de eerste 2 maanden van dit jaar vooral druk zijn met de verhuisactiviteiten. De organisatie blijft echter te allen tijde bereikbaar.

                                                                                                                                                                                                                                      

-------------------------------  EINDE BERICHT------------------------------------------

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor de pers is een speciale perspagina opgesteld. Kijk voor meer informatie op www.stiba.nl (zie aldaar webpagina 'pers'). Of neem contact op met P. de Wilde, Directeur STIBA (tel.nr. 073 641 00 75 of e-mail: info@secretariaat.nl)

 

Zoeken

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u regelmatig geïnformeerd worden over nieuws en actuele ontwikkelingen in de voertuigdemontagebranche? Meld u hier aan voor de Stiba-nieuwsbrief Lees meer...

Nieuws

Anoniem melden Stichting M.
Stichting M. is een belangrijke schakel in de aanpak van voertuigcriminaliteit. Stiba heeft daarom op haar website het logo van M geplaatst met een link naar de site meldmisdaadanoniem.nl. De onafhankelijke stichting exploiteert de meldlijn, waar mensen anoniem informatie kunnen geven over misdrijven. 0800-7000 is de meldlijn waar u anoniem informatie kunt doorgeven. Het kleine team van goed opgeleide medewerkers heeft maar één doel voor ogen: uw anonimiteit beschermen.  Lees meer...

Brancheorganisaties gaan nauw samenwerken op het gebied van MVO, duurzaamheid en certificering
STIBA, BOVAG, FOCWA en RAI vereniging slaan de handen ineen op het gebied van duurzaamheids-programma’s. Dat maakte ARN samen met de aangesloten brancheverenigingen bekend tijdens de persbijeenkomst in Het Nieuwe Rijden Elektrisch Vervoer Centrum op 11 juni jl. Deze stap vloeit voort uit het nieuwe branche-initiatief van de brancheverenigingen om hun ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, MVO en certificeringen onder te brengen bij het IvDM, het Instituut voor Duurzame Mobiliteit.  Lees meer...

Alle nieuwsberichten

STIBA
Postbus 33
2300 AA Leiden

Bezoekadres:
Warmonderweg 1
2171 AH Sassenheim
Tel: 0252-265290
Fax: 0252-265255
E-mail: info@stiba.nl
KvK-nummer: 16051232